010 311 863 30

06 248 157 07

WAT JIJ DOET, DOET ER TOE

contact@welzoflex.nl

OVER WELZO FLEX

We bemiddelen mensen niet een keertje, we maken willen iedereen duurzaam aan het werk helpen. We verbinden werkzoekenden met werkgevers en andersom. Wij kijken in eerste instantie naar de potentie van iemand en dan kijken we naar de kwalificaties. Door goed naar een kandidaat te luisteren, horen wij vaak waar de motivatie vandaan komt en welke potentiele opdrachtgever voor hem of haar passend kan zijn

Ook Luisteren we heel goed naar onze opdrachtgever, zodat we horen waar hun behoefte ligt en wat ze echt nodig hebben. Wij denk graag mee in oplossingen en dan in duurzame oplossingen. Het liefst willen we eenmaal een opdrachtgever goed helpen, zodat deze weer jaren zonder extern personeel door kan. Dit kunnen wij alleen realiseren, als wij een duurzame relatie aangaan met onze opdrachtgevers en opdrachtnemer.

Wij werken samen met organisaties die dat ook belangrijk vinden. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Wij investeren i onze eigen kwaliteit, alsook in de kwaliteit van onze professionals. Wij zorgen dat iedereen up to date aan de slag kan gaan en met de laatste inzichten een klus naar behoren kan uitvoeren.

Wil je meer over ons weten en kennis maken met onze unieke aanpak, dan komen wij graag bij u langs.